Frågor & Svar

Köp & Retur

Ja. Den tjänsten finns hos Klarna, som vi använder

Du har laglig rätt att returnera dina varor inom två veckor. Ångerrätten gäller samtliga varor förutom(senedan). Vid retur maila gärna så vi vet vad du är missnöjd med. Kunden själv står för returfraktkostnad. Om jag säljer en tjänst börjar ångerfristen gälla dagen efter att avtalet ingåtts.

Om jag säljer en vara börjar ångerfristen gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan.

Ångerrätten gäller inte för alla sorters köp. Den gäller exempelvis inte för den som köper en resa eller en specialtillverkad produkt, löstidningar eller magasin.

Det är konsumenten som ska stå för returfrakten om konsumenten ångrar sitt köp, förutsatt att du har informerat om det innan köpet. Är det däremot fel på varan(enreklamation) är det jag som ska stå för returfraktenVid retur: Maila tillanna@60garnernord.seoch skriv vad som är fel på varan.

Garner & Stickning

Skriv i meddelandet på din order vad du önskar även om du kan tänka dig ett annat färgbad om inte garnet med ditt färgbad finns inne.

...

Vi vill hjälpa till så mycket som möjligt men kan omöjligen hinna att hjälpa alla när vi jobbar i butik eller packar ordrar. Nedan kommer några bra tips:

Snabbast får du stickhjälp genom att se på alla hjälpfilmer som finns på YouTube. PetiteKnit och Knitting for Olive har gjort många instruktionsfilmer till sina mönster.

Du kan också ansluta dig till de fina stickgrupperna som finns på Facebook där du snabbt kan få svar på din fråga. 

På Raverly.com kan du också se om ditt mönster blivit uppdaterat eller hitta svar på andra frågor.

Du kan också alltid vända dig direkt till designern och ställa dina frågor.

Vi får frågor om tusentals mönster och som sagt vill vi gärna hjälpa till, men vi hinner inte alltid sätta oss in i just ditt mönster.

Kontakta oss

Spinneriet Lindome

Varmt välkommen!

Du är varmt välkommen att besöka vår välsorterade butik i Spinneriet Lindome strax söder om Göteborg. Här kan du klappa på garnerna, leta mönster eller testa fantastiska linnekläder. 

Adress
Spinnmästarevägen 2
437 34 Lindome 


Öppettider
Onsdag - Söndag
11.00 - 16.00

Hållbart