Om 60 Garner Nord

Vad kul att du hittat hit!

Varmt välkommen

Här hoppas jag att både du som nybörjare och avancerad stickare kan finna inspiration. Jag heter Anna Leithe och driver 60 Garner Nord. Jag har så länge jag minns tyckt om att sticka. Helst stickar jag varje dag och när jag kan blir det också handmaskinstickning. Detta är helt naturligt på Shetland, att man kombinerar dessa två hantverk. Det är kanske inte så konstigt att jag känner mig hemma på Shetland. Hos mig har du möjlighet att köpa garn på både nystan och kon. Alltså för både handstickning och handmaskinstickning.

Hållbarhet

Hållbarhet och hantverk tar tid och jag lägger mycket tid på att hitta spårbara produkter. För att vara med och förändra handlar det inte bara om att erbjuda spårbara produkter av högsta kvalitet utan också om konsumtion.

Du kanske måste spara, vänta och längta efter en produkt som skapats i passion och där djur och människor mår bra i alla produktionsleden. Men kanske är det just detta med helheten, längtan och glädjen till en produkt som gör att vi känner värdet i varan i många, många år.

I mitt tidigare yrke som projektledare både inom Rädda Barnen och UNICEF har jag sett vad fast fashion gör i länder med sociala orättvisor och en enorm miljöpåverkan. Fast fashion står för 10% av världens miljöpåverkan. Vi berörs alla!

Hållbarhet handlar om att vi minskar miljöpåverkan och även tar ett socialt ansvar. Tillsammans kan vi göra skillnad, så TACK för att du hittat hit!

Filosofi

Min filosofi med 60 Garner Nord är att jag vill vara med att förändra framtiden. Må det låta naivt men jag tror på att vi tillsammans kan lyckas.

60 Garner Nord står för slow fashion, där din kreativitet och skapande står i fokus. Min önskan är att du inspireras av allt det vackra och garnernas otroliga färgskalor. 

Jag vill att 60 Garner Nord ska vara en butik där designers, spinnerier och fårbönder har en möjlighet att visa upp sina passionerade hantverk av högsta kvalitet. Där djur och människor har det bra i alla produktionsleden. Min önskan är att arbeta med små familjeföretag som drivs av samma passion som jag. 

60 Garner Nord vill jag ska var en butik där du med hjärtat känner dig Varmt Välkommen!

Spinneriet Lindomme

Varmt välkommen!

Du är varmt välkommen att besöka vår välsorterade butik i Spinneriet Lindome strax söder om Göteborg. Här kan du klappa på garnerna, leta mönster eller testa fantastiska linnekläder. 

Adress
Spinnmästarevägen 2
437 34 Lindome 

Öppettider
Onsdag - Söndag
11.00 - 16.00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inte vår nästa stick-brunch eller retreat 🐑

Hållbart