Vackra kläder

Under årens gång så har jag mycket noggrant valt ut absoluta toppföretag som arbetar med slow fashion och med högsta kvalitet. Jag stolt att presentera mina samarbeten med: Maska, Swedish Stocking och Offon Clothing.

Varumärken

Maska

MASKA är hängivna med högsta produktkvalitet där garn, material och design skapar plagg i perfekt harmoni. Varje plagg är tillverkat av naturliga fibrer, noggrant utvalda för långvarig skönhet. Företaget grundades 2009 av Maria Svensson och lanserades ett år senare. Målet var tydligt: Att designa relevanta, säsongslösa kvalitetskläder och att producera dem på ett hållbart sätt.

Företaget är oberoende och kollektionerna finns hos drygt 60 återförsäljare i Europa, Asien och Nordamerika.

Varumärke

Offon Clothing

Kläderna är så snygga och välskräddade  från familjeföretaget i Litauen. Simona som driver, företaget och även designar skapar tidlösa, årstidslösa plagg för att bäras i många år. Tygerna är finaste ÖKO-tex lin som inte skrynklar allt för mycket. Vissa klänningar är i absolut toppkvalitet av Liberty of London tyger som är vävda i Milano. Kläderna är ”hand-made” eller som företaget själva säger ”Heart-made”.

Varumärke

Swedish Stocking

Vår vision är att förändra och influera hela strumpbyxindustrin till mer hållbara tillverkningsmetoder. De nylongarn, som idag används för att producera strumpbyxor, skapas från en miljöskadlig petroleumbaserad tillverkningsprocess. Denna process är skadlig för planeten, vilket bara förvärras av det faktum att strumpbyxor inte tillverkas för att hålla länge. Denna typ av skadlig produktion är tyvärr alltför vanligt förekommande i modebranschen. Därför är vi övertygade om att världen behöver mer innovativa och miljömedvetna produkter, och för att visa vägen lanserade vi Swedish Stockings 2013.

Hållbart