9-10 Juni Stickretreat med Kammebornia

Anmälan görs via formuläret här.

 

När du får besked om att det finns plats kvar vill vi ha din anmälningsavgift på 500 kr, inom 3 bankdagar till bankgiro 5065-0274, 60 Garner Nord. Slutlig betalning senast tre veckor innan kursstart. Observera att anmälan är bindande.

Villkoren finner du här.

 

Stickretreat en helg med Kammebornia 9-10 juni (Världsstickardagen) 2018

 

 

Kursledare: Pia och Dennis Kammebornia

När: 9- 10 juni

Var: Spinneriet i Lindome, Spinnmästarev. 2 på 4 vån.

Tid: lör kl.10.00- 16.00

sön kl. 10.00- 15.00

 

Vi börjar utbildningshelgen med fika i 60 Garner Nords lokaler. Lunch äter vi i Spinneriets

fantastiska ekologiska restaurang både på lördagen och söndagen.

www.Lillaspinneriet.se . Eftermiddagsfika har vi båda dagarna i lokalen. Helgkursen kostar 2200 kr och då ingår fika och lunch.

Du får under kurshelgen 10% rabatt på garn.

 

 

Livet, kärleken, sorgen, bilderna och stickningen i Kammebornia

 

Genom stickningens mjuka, taktfasta och rofyllda rytm samlar jag ihop mina tankar och känslor samtidigt som jag matar fram maska efter maska, varv på varv. Genom trådarnas magi tar jag mig fram genom dagarna och nätterna.

 

Tillsammans producerar Pia och Dennis Kammebornia podcast som snabbt vuxit fram till att bli en mycket sedd och uppskattad videopodcast med 100 000-tals visningar och tittare runt hela världen. Hur har det gått till?

Vi får, av två människor som brinner för det de gör tillsammans för att hjälpa till att bygga en varmare och vackrare värld, ta del av bakgrunden till Kammebornia podcast genom bilder, filmer och berättelser bakom scenen.

 

Pia och Dennis ger oss ett inspirerande och berörande föredrag om erfarenheter av stickningen som en viktig del i läkeprocessen efter sorger och sjukdomar. Efter att ha känt efter vad som är viktigt på riktigt och verkligen insett att det stora finns i det lilla har Pia och Dennis byggt om sina liv för att må bättre själva och samtidigt kunna inspirera andra. I det nya livspusslet spelar stickningen och ullen en stor roll. Genom föreläsningen tas vi med på en resa genom livets bergochdalbana av glädje och sorg, solsken och regn. Vi får stanna upp och fråga oss om vi är på rätt plats och gör rätt saker och vi får bekräftelse på stickningens läkande, lugnande och meditativa krafter.

 

Vi får också arbeta i mindre grupper där vi får inspiration och handledning i hur vi kan skapa vackra bilder för att kunna presentera våra stickade alster på till exempel Instagram. Det finns självklart även utrymme för samtal och frågor.

 

 

Pia och Dennis Kammeborn bor på Gotland i Sverige.

 

Pia är konstnär, författare, fotograf, och stickdesigner. Tillsammans med Dennis Kammeborn, som är konstnär och musiker, och dottern Ella, producerar hon den populära Kammebornia podcast på Youtube, en videopod om livet i allmänhet och stickning i synnerhet. Pia har stickat sedan barnsben och kärleken till ullen och stickningen genomsyrar det mesta av det hon gör. Sedan en tid tillbaka stickar även Dennis och Ella. Paret Kammeborn har tillsammans gett ut boken Picknick utflykter & inflykter på Votum förlag och Pia har även fotograferat boken #tantulltussockor

Dennis finns som @kingofkammebornia på Instagram där man också finner Pia som en känd stickprofil på @kammebornia Hon har också en uppskattad och välbesökt blogg på kammebornia.se

 

Kammebornia är parets gemensamma konstprojekt och det handlar om en önskan om en varmare och vackrare värld där alla människor får leva i sina egna sagor i det som kallas verkligheten och vara kungar och drottningar i sina egna liv.

Copyright @ All Rights Reserved